Папа Римський у День Незалежності України назвав доньку Дугіна “невинною жертвою війни”

Рівно шість місяців Україна страждає від повномасштабного вторгнення РФ, в цей день Папа Римський вирішив заявити про”божевільну війну”.

24.08.2022
Папа Римський у День Незалежності України назвав доньку Дугіна “невинною жертвою війни”
Фото з відкритих джерел

Папа Римський Франциск заявив, що дочка російського пропагандиста Олександра Дугіна, яка 20 серпня підірвалася в авто, нібито є “невинною жертвою війни”. 24 серпня, в День Незалежності України і в день, коли рівно шість місяців тому РФ почала повномасштабне вторгнення в нашу країну, він засудив війни і назвав їх “божевіллям”.

Про це повідомляє REUTERS.

Так, Папа Римський закликав світ до “конкретних кроків”. Він заговорив про необхідність покласти край війні в Україні і запобігти ризику ядерної катастрофи на Запорізькій елетростанції. Крім цього, Папа Римський назвав війни “божевіллям” і згадав Дар’ю Дугіну – дочку одного із засновників ідеології “руського міра”, яка сама підтримувала повномасштабну війну РФ проти України. Її він назвав “невинною жертвою”.

“Невинні платять за війну”, — заявив Папа Римський, чим обурив багатьох українців.

Як повідомляв Уніан, у Підмосков’ї підірвався автомобіль дочки російського філософа Олександра Дугіна – Дар’ї Дугіної – 29-річної журналістки і політолога. Дугіна загинула на місці. Інцидент стався ввечері, 20 серпня. Дугіна їхала на автомобілі Toyota Land Cruiser, коли під час руху машина підірвалася, в’їхала в огорожу і згоріла, а уламки розкидало по всій дорозі.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.