Оце позорисько Львова, яке називається маршруткою №23, зняла днями моя товаришка

Була вкурвлена до неможливості, бо попри власну огиду від обдертості і забльованості антуражу, мусила ще переконувати свою подругу з Харківщини, що та втекла від війни не в застрату московію, а в європейське місто.

17.08.2023
Оце позорисько Львова, яке називається маршруткою №23, зняла днями моя товаришка

Агов, керівники АТП-14630! То запустити жирний маршрут ледь не через усе місто (з Тракту Глинянського на Левандівку) вам розуму вистачило, а на совість, аби возити пасажирів у людських умовах ресурсу вже не вистачило? Чи як?

Звісно, можна поапелювати і до пана міського голови, який перед кожними виборами обіцяє європейському місту європейський транспорт. Але Андрія Івановича якось совісно відривати: чоловік вже 10 років електронний квиток вводить, а тут відірвеш його від трудів, рознервуєш, і введення затягнеться ще років на 10. Хоча львівський мер не якась там екзальтована гімназиста і срачем у місті його не злякаєш!

Зрештою, сказано ж із Ратуші, що “Львів відкритий для світу”. Про відкритість до співвітчизників, якщо не помиляюся, не йшлося.

Автор: Роман Онишкевич

Джерело

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.