Окупанти пішли з Кремінної на Луганщині та з Кисельовки на Херсонщині

Російські війська та колаборанти залишили Кремінну, але Збройні Сили України до міста поки що не зайшли. Окупанти намагаються збудувати нову лінію оборони.

13.09.2022
Окупанти пішли з Кремінної на Луганщині та з Кисельовки на Херсонщині
Фото з відкритих джерел

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

“На сьогодні Кремінна порожня зовсім – там ні поліції, ні комендатури, ні прокуратури – нікого вже немає, вони всі поїхали. У принципі, відносно порожній Старобільськ”, – сказав Гайдай, посилаючись на інформацію від місцевих жителів.

За його словами, над адміністративним будинком Кремінної третій день майорить український прапор і його ніхто не знімає.

Як сказав Гайдай, ЗСУ до Кремінної та Старобільська поки не увійшли.

Глава Луганської ОВА заявив, що окупанти намагаються створити оборонний рубіж у районі Сватового та Троїцького – риють окопи, закопують танки, підтягують РСЗВ.

“Там кордон із РФ поруч і власне перехід від Лиману до Луганської області”, – розповів голова Луганської ОВА.

Крім того, як повідомляє журналіст Андрій Цаплієнко, окупанти також покинули Кисельовку на Херсонщині. Це стратегічне селище, яке відкриває просування на Чорнобаївку, впритул до Херсону

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.