Облагороджений під час час війни парк у Львові викличе інтерес по нерухомості?

Сьогодні, заступник Садового повідомив, що у Львові понад два тижні триває додатково запроваджена система посиленого контролю за закупівлями. Завдяки ній близько 10% закупівель обмежили або призупинили.

07.10.2023
Облагороджений під час час війни парк у Львові викличе інтерес по нерухомості?

Аплодуємо стоячи… Але чи це буде стосуватись закупівлі щодо Капітального ремонту центральної алеї та прилеглих територій парку «Замарстинівський» у м. Львові?!

Як не дивно, попри риторику міського голови Андрія Садового, все для ЗСУ, все для перемоги, в 2022 році не тільки не був розірваний, але й 30 грудня 2022 року продовжений на 2023 рік строк дії договору №05/08/21 від 05.08.2021 саме на виконання робіт на об’єкті: «Капітальний ремонт центральної алеї та прилеглих територій парку «Замарстинівський» у м.Львові».UA-2021-07-02-001016-b

Заради об’єктивності сказати про те, що все–таки 31.08.2023 угоду розірвали за угодою сторін попередньо розрахувавшись із підрядником.

Можна подумати, що це перемога активіста Святослава Літинського, який так наполегливо бореться з непершочерговими видатками місцевих бюджетів, але чомусь принципово не бачить видатки Львівської міської ради на облаштування парків, обслуговування фонтанів, догляд за молодими саджанцями чи на ремонт вулиці Бандери у м.Львові за 92 млн. грн.

Проте, ситуація банальніша, 7 липня 2023 року, на 500-ий день від початку широкомасштабного вторгнення росії, Андрій Іванович оголосив тендер UA-2023-07-07-012396-a на виконання проектно-кошторисних робіт по об’єкту “Капітальний ремонт центральної алеї та прилеглих територій парку «Замарстинівський» у м. Львові (Коригування) ”. Це саме по тому об’єкту, по якому через неповних 2 місяці розірвали угоду.

Із джерел дотичних до кулуарів ЛМР нам стало відомо, що коригування ПКД і розірвання угоди – це узгоджені процеси, адже метою коригування стала саме зміна кошторисної частини проекту в сторону суттєвого збільшення вартості.

І думаю, що вже незабаром, пан Садовий, чи делегований інший чиновник ЛМР будуть на всіх ресурсах медіахолдингу Садового розповідати наскільки важливий ремонт парку «Замарстинівський» для проекту Unbroken, та реабілітації військових.

В той же час, виконком міської ради 6 червня 2023 року видав ТзОВ «Житло Капітал» містобуди на будівництво нового житлового комплексу. Думаю, облагороджений в час війни парк суттєво підніме інтерес по нерухомості.

Олег Радик

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.