Ну от що з українцями волелюбними не так, коли це стосується банально права на свіже повітря

Чому кожен другий раз в транспорті громадському Львова я відкриваю вікна і люки? Саме я. В інших випадках вони просто відкриті. Тобто, я не бачу, щоб ще хтось це робив.

13.09.2023
Ну от що з українцями волелюбними не так, коли це стосується банально права на свіже повітря

Заходжу, смердить сечею. Дуже.

Ясно було від кого. Якраз її неадекватний власник верещав і збирався на вихід.

Чи то боялись відкрити вікно, щоб не нариватись на смердюха, чи просто “А чому я?”.

Я схиляюсь до другої версії. Бо кожен другий раз я захожу в транспорт з запертим вікнами і їх відкриваю. Хоча для інтересу спостерігаю і бачу, що не лише мені душно. Інколи не відкриваю вікна і люки протягом певного часу, спостерігаючи, чи може таки хтось. Але ні.

Тому просто єдине питання: чому львіяни часто вважають, що вони такі о@єнні і унікальні, коли стосується питань свободи?

Коли навіть за свободу дихати свіжим повітрям вони чекають крайніх? (Ок, я не узагальнюю, але я про більшість).

П.С. можете ображатися , обзиватися, але досвід еного літа у Львові і запаху сечі, яка досі в мене в носі, бо не вивітрювалачь при закритих вікнах,поки я їх не відкрила, доводить протилежне.

А ще, вчора на Вірменській, де багато літніх столиків, сперечались між собою на парапеті три чувака за 60 – російською. Місцеві бухарі з нащадків “освободітєдєй”.

Вгадайте, чи хтось, крім мене, за 20 хвилин їх російськомовного крику з розбірками зробив їм зауваження, що вони заважають іншим людям відпочивати?

Я чогось не розумію.

Автор: Мар’яна П’єцух

Джерело

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.