Нардепу з Львівщини запропонували сформувати свій взвод

Вчора на каналі Еспресо нардеп від Батьківщини Михайло Цимбалюк вирішив відправити 100 нардепів на фронт.

16.01.2024
Нардепу з Львівщини запропонували сформувати свій взвод
Михайло Цимбалюк, народний депутат Верховної Ради IX скликання (Батьківщина)

Логіка залізобетонна: “Сьогодні є 401 народний депутат. Якщо відкинути тих, хто не підлягає мобілізації (це жінки, багатодітні чоловіки, кому є 60+), то приблизно сотню народних депутатів можна мобілізувати”.

Як казав герой одного фільму, – “за изобретательность 5, а по предмету – неуд”. Михайле Михайловичу, порахуйте, скільки нардепів від вашої фракції можна уже мобілізувати? І скільки дітей ваших нардепів готові завтра повернутись з європ і піти в ТЦК? На чолі із зятем ЮВТ Чечоткіним?

Та половина вашої фракції аж з трусів вискакує на фронт: Крулько (42 роки), Івченко (43), Кабаченко (36), Пузійчук (45), Ніколаєнко (44), Дубіль (50), Кожем’якін (58), Наливайченко (57), Мейдич (53), Євтушок (50), Бондарєв (51), Власенко (56). Ну і вам тільки 59, до листопада далеко.

Даємо наводку на першого кандидата – нардеп вашої фракції Іван Крулько, президент Федерації біатлону, спортсмен, активіст, фізично підготовлений, патріотичний, вміє влучно стріляти! Готовий кандидат!

Михайле Михайловичу, як вам піхотне відділення “Батьківщина”, а якщо із нащадками і племінниками – то більше взводу наберете? Усі як дуби! Міцні і відважні. Ми за!

Джерело

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.