НАБУ записувало переговори Князєва завдяки дівчині з “модельною зовнішністю”

Агентка Національного антикорупційного бюро влаштувалась до офісу адвоката посібника ексголови Верховного суду Олега Горецького, вдаючи студентку-практикантку.

18.05.2023
НАБУ записувало переговори Князєва завдяки дівчині з “модельною зовнішністю”

Інсайдом поділилась журналістка Любов Величко.

“Хто ж цей суперагент НАБУ, який записав розмови голову Верховного Суду Всеволода Князєва, адвокатів та інших суддів, проник в бек-офіс злочинної організації Верховного Суду? І як цього агента інтегрували в систему?

“До Олега Горецького (адвоката пособника Князева) на співбесіду щодо працевлаштування прийшла студентка. Але студентка не проста, а дуже і дуже красива, на вигляд як топмодель.

Горецький взяв дівчину на роботу і сам вирішив її всьому вчити. Постійно запрошував до себе в кабінет, знайомив з суддями, понти при ній ганяв, (мовляв, з Князєвим на рівних, як друзі говорив). Словом, зваблював красуню, як міг.

Багатьом суддям і Князеву теж дівчина була до душі, ходили й слину пускали. А дівчина виявилася агентом НАБУ і поки адвокати і судді були в стані трансу та перезбудження, обвішувала весь офіс адвокатський прослуховуючими пристроями. Так НАБУ все і всіх зафіксували.

Тобто, злочинна організація таких мужів великої масті посипалася через хіть одного з організаторів (адвоката) до молоденької студентки. Князєв та інші по суті погоріли через грудь та попу дівчини, власну збоченість”, – розповіла журналістка.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро виклало записи прослуховування голови Верховного суду Всеволода Князєва у справі щодо отримання ним хабаря.

15 травня стало відомо, що Князєва спіймали на хабарі в майже $3 мільйони. Хабар був повʼязаний з рішеннями на користь бізнесмена Костянтина Жеваго у справі про Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат. У Верховному суді створили «бек-офіс» під керівництвом Всеволода Князєва — адвокатське обʼєднання за гроші допомагало, щоб судді ухвалювали потрібні рішення.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.