На Тернопільщині затримали кілера, який намагався вбити місцевого підприємця

Зловмисник здійснив три постріли в автомобіль, в якому перебував 60-річний тернополянин.

11.07.2024
На Тернопільщині затримали кілера, який намагався вбити місцевого підприємця

Як зазначив під час брифінгу начальник Нацполіції області Сергій Зюбаненко,  це був замах на вбивство приватного підприємця, повідомляє “Суспільне”.

“Поліцейські відразу почали оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб. Кілер працював досить професійно. В Porsche Cayenne було здійснено чотири постріли, три кулі влучили в чоловіка. Лікарі боролися за його життя, його вдалося врятувати. Цей чоловік має кримінальне минуле”, – розповів Зюбаненко.

За його словами, кілер довго готувався до злочину, вивчав спосіб життя потерілого, застосовував способи конспірації. Водночас підозрюваний вживав заходи, щоби після всього покинути Україну.

Нагадаємо, в ніч з 19 на 20 квітня в одному з приміських сіл Тернополя сталася стрілянина. Було скоєно замах на вбивство. Невідома людина здійснила три постріли із вогнепальної зброї в автомобіль, за кермом якого перебував житель Тернополя.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.