На Тернопільщині ув’язнили жінку, яка закликала підтримувати окупантів

Жінка поширювала у соцмережах дописи та відео про підтримку дій російських загарбників й окупаційних адміністрацій.

10.06.2024
На Тернопільщині ув’язнили жінку, яка закликала підтримувати окупантів

Про це повідомляє Тернопільська обласна прокуратура.

Мешканка Почаєва Ольга Ткачук, яка створила Facebook-сторінку на ім’я та прізвище свого чоловіка “Олег Мандзій”, у березні-квітні 2022 року розповсюджувала дописи про виправдовування нападу РФ на Україну.

Також жінка поширювала антиукраїнські матеріали кремлівських пропагандистів, закликала до підтримки російських військових.

“Писала коментарі про підтримку дій РФ у регіональних групах соцмережі. Під час судових засідань обвинувачена давала суперечливі показання по справі та не розкаялась у вчиненому”, — йдеться у повідомленні.

Суд визнав винною жительку Тернопільщини та призначив покарання – 5 років позбавлення волі.

“Ухвалою Тернопільського апеляційного суду скарги обвинуваченої та її захисника залишено без задоволення, а вирок суду першої інстанції — без змін”, – додали у прокуратурі.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.