На Тернопільщині підприємець привласнив майже 300 тис. грн бюджетних коштів на будівництві лікарні

Міру покарання приватному підприємцеві обере суд.

05.05.2023
На Тернопільщині підприємець привласнив майже 300 тис. грн бюджетних коштів на будівництві лікарні
Фото: умовне

Про це повідомляє поліція Тернопільської області.

У ході досудового розслідування було встановлено, що 49-річний підприємець з Чортківського району під час проведення будівельних робіт одного із лікувальних закладів області привласнив державні кошти. Він вніс неправдиві відомстві в акти виконаних робіт, збільшивши їх обсяг. Таким чином йому вдалося заволодіти грішми у сумі майже 300 тисяч гривень, які виділили на будівництво медичної установи.

Його незаконні дії викрили правоохоронці. Підприємцеві оголосили підозру за статтею 191 ККУ — привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем та ст. 366 ККУ — службове підроблення.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.