На Сумщині російський дрон скинув снаряд біля магазину, загинула людина

Безпілотник атакував людину просто біля магазину в Миропільській громаді.

10.10.2022
На Сумщині російський дрон скинув снаряд біля магазину, загинула людина

Окупаційні війська 9 жовтня атакували Сумську область за допомогою безпілотника. Внаслідок удару одна людина загинула. Про це повідомив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

Голова Сумської ОВА Дмитро Живицький уточнив, що людина загинула у Миропіллі. Там у центрі села росіяни скинули з дрона гранату в зону відпочинку біля магазину. Це призвело до поранення 41-річної працівниці магазину, яка згодом померла через масивну кровотечу від уламкових поранень. 

Живицький каже, що під час удару біля магазину було чимало цивільних людей, які відпочивали. І коли жінку рятували, росіяни скинули сюди ж ще одну гранату з дрону. Від другого вибуху дивом ніхто не постраждав.

«Чи бачив ворог, що цілив у мирний об’єкт? Що там були мирні цивільні люди? Беззаперечно. Це навіть гірше за тероризм», — стверджує голова ОВА.

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.