На нафтовому родовищі Львівщини буритимуть три нові свердловини

Державне ПАТ “Укрнафта” будує три нові свердловини на заході України як за допомогою власних бурових верстатів, так і залучаючи підрядників із відповідним досвідом.

02.10.2023
На нафтовому родовищі Львівщини буритимуть три нові свердловини

Про це повідомив директор ПАТ “Укрнафта” Сергій Корецький.

Зараз, зокрема, вже монтується буровий верстат ТОВ «БК «Горизонти», яких обрали за прозорою тендерною процедурою. Спочатку цим обладнанням буритимуть свердловину №32, потім – №34 на Верхньомасловецькому родовищі.

Мета №32 – розвідка покладів стрийських відкладів. Потім, залежно від геологічних результатів цієї свердловини, буритимуть №34, яка має пройти глибше, до менілітових покладів. Далі – зведення ще однієї свердловини, №33, теж до стрийських відкладів, але для цього вже використовуватимуть інший буровий верстат.

ПАТ “Укрнафта” – найбільша нафтовидобувна компанія України, володіє 87 спеціальними дозволами на видобуток вуглеводнів, веде діяльність на сході та заході України. Верхньомасловецьке нафтове родовище відкрито у 2001 році, воно розташоване у Львівській області на висоті 800 метрів над рівнем моря. Це єдине на Прикарпатті родовище, відкрите у 21 столітті.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.