На Львівщині планували витратити 9,2 млн грн на проект для будівництва дороги

Службові особи Рава-Руської міської ради завищили вартість закупівлі проекту автомобільної дороги.

25.10.2023
На Львівщині планували витратити 9,2 млн грн на проект для будівництва дороги

Як повідомляє пресслужба БЕБ, посадовці планували витратити 9,2 млн грн на розроблення проекту для будівництва автомобільної дороги державного значення “Тернопіль-Львів-Рава-Руська”.

“Рішення про закупівлю проектних робіт є необґрунтованим та передчасним, оскільки жодних фінансових ресурсів на будівництво автомобільної дороги у перспективі не передбачено. Також встановили, що вартість самого проекту завищена”, – йдеться у повідомленні.

Працівники Теруправління скерували міському голові Рава-Руської ради листа з рекомендаціями переглянути рішення про закупівлю проектних робіт.

У результаті міська рада відмінила відкриті торги.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.