На Львівщині майже 750 волонтерів зареєстрували свою діяльність у Реєстрі волонтерів України

За повідомленням Головного управління ДПС у Львівській області, станом на липень цього року в Реєстрі волонтерів АТО та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони зареєструвались 742 мешканці Львівщини.

26.07.2024
На Львівщині майже 750 волонтерів зареєстрували свою діяльність у Реєстрі волонтерів України

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

“Головне управління ДПС у Львівській області звертає увагу, що включення/виключення волонтерів до Реєстру волонтерів відбувається на підставі Заяви, яку фізична особа-благодійник може подати до податкової служби паперовій або в електронній формі”, – йдеться у повідомленні.

Громадянин подає Заяву з позначкою «Включення до Реєстру» та пред’являє документ, що посвідчує особу. Заява у паперовій формі може бути подана особисто, поштою або через уповноважену особу (представника).

Також подати Заяву можна через Електронний кабінет платника у будь-який зручний для громадянина час.

Можливість подавати до контролюючих органів Заяви в електронній формі створена ДПС з 20.01.2023 року відповідно до законодавчих вимог.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.