На Луганщині також є звільнені населені пункти – ОВА

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай заявив, що в його регіоні теж є звільнені населені пункти: там нібито триває зачистка.

12.09.2022
На Луганщині також є звільнені населені пункти – ОВА
Фото: умовне

Про це він написав у Telegram.

«Звільнені населені пункти є, там триває зачистка. Після остаточної деокупації Лиману естафету переймаємо ми», — написав Гайдай.

Гайдай запевнив мешканців Луганщини, що деокупація вже близько. «Ми не можемо називати населені пункти, але місцеві мене зрозуміють. Кожен сантиметр луганської землі відвойовується. ЗСУ заходять не “парадом”», — написав голова ОВА.

Він також розповів, що окупанти зараз похапцем покидають Луганщину, а в тих населених пунктах, де російська армія залишилася, їхні бійці деморалізовані. Гайдай додав, що 12 вересня провів нараду з усіма головами громад Луганщини, аби вони були готовими оперативно повертатися до населених пунктів — після команди військових. 

Посадовець не назвав звільнені населені пункти. Ми також звернулися щодо заяв Гайдая про звільнення Лиману та населених пунктів Луганщини до оперативного командування «Схід»: там цю інформацію коментувати відмовилися.

У зведенні Луганської ОВА за 11 вересня повідомляли, що ситуація на території області напружена: тривають позиційні бої. Там також заявили, що колаборанти масово покидають територію області.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.