Митники на Львівщині виявили контрабанду автозапчастин

У пунктах пропуску на кордоні з Польщею працівники митниці за день виявили дві партії незадекларованих товарів.

27.03.2024
Митники на Львівщині виявили контрабанду автозапчастин

Про це повідомляє Львівська митниця.

У пункті пропуску “Шегині – Медика” митники виявили в багажному відділенні 345 оливних фільтрів до автомобіля з маркуванням “VOLKSWAGEN GROUP”.

“При тому водійка автомобіля – 42-річна жителька Львівської області, для проходження митного контролю обрала смугу “зелений коридор”, чим заявила про відсутність товарів, які підлягають декларуванню та оподаткуванню”, – йдеться у повідомленні.

Цього ж дня у пункті пропуску “Рава-Руська – Хребенне”, під час огляду автомобіля, який прибув із Польщі, було виявлено 59 підшипників та гальмівних дисків. Водій – 54-літній житель Львівщини не вказав у декларації про жодну із запчастин.

За цими фактами працівники митниці склали адмінпротоколи Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі 30 відсотків вартості цих товарів.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.