Мешканцям Тернопільщини, які зазнали збитків через негоду, виплатять понад 5 млн грн

Жителям чотирьох громад Тернопільської області, майно яких було пошкоджене під час негоди 25 липня, виплатять компенсацію.

01.08.2023
Мешканцям Тернопільщини, які зазнали збитків через негоду, виплатять понад 5 млн грн

Про це повідомляє “Суспільне Тернопіль”.

Кошти отримають жителі Копичинецької, Білобожницької, Гусятинської і Васильківської громад.

“Заслухавши доповідь голів чотирьох громад та голови Чортківської районної військової адміністрації, прийняли рішення виділити з обласного бюджету 5 мільйонів 250 тисяч гривень на відшкодування збитків, завданих стихійним лихом. Порядок і суми виплат будуть затверджені на засіданні виконкомів і на сесіях цих громад“, – повідомив начальник обласної військової адміністрації Володимир Труш.

На Тернопільщині 25 липня наробила шкоди. Через буревій і град були пошкоджені будинки, лінії електропередач, городина, на дорогу вітер повалив дерева.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.