Мешканця Тернопільщини, який під час повітряної тривоги бігав в укриття з рушницею, судили

Місцевого жителя звинуватили у порушенні правил та умов зберігання зброї.

11.12.2023
Мешканця Тернопільщини, який під час повітряної тривоги бігав в укриття з рушницею, судили

У Тернопольській області на лаві підсудних опинився чоловік, який дуже переживав, аби нічого не сталося з його зброєю під час повітряних тривог. Щоразу він хапав рушницю і біг з нею в укриття, повідомляє видання “Фокус”.

Як йдеться в постанові суду, 13 листопада 2023 року приблизно о 12:00 під час перевірки було встановлено, що чоловік порушив правила і умови зберігання належної йому зброї мисливської гладкоствольної марки “ТОЗ-БМ”, а саме – зберігав на дочірньому підприємстві “Сигнал” у селі Байківці в гаражі.

Під час судового засідання чоловік визнав свою вину і щиро розкаявся. Він пояснив, що коли оголошувались повітряні тривоги, брав зброю з собою та зберігав її в гаражі, про що не повідомив уповноважений орган.

Суд взяв до уваги пенсійний вік обвинуваченого і те, що раніше в жодних кримінальних та адміністративних справах він не фігурував і визнав винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 191 КУпАП, та звільнив його від адміністративної відповідальності за малозначністю правопорушень, обмежившись усним зауваженням.

Справу закрили, а зброю повернули власнику.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.