Литовці менш ніж за добу зібрали мільйон євро на радари для ППО України

Загалом планують зібрати 5 мільйонів євро.

31.01.2023
Литовці менш ніж за добу зібрали мільйон євро на радари для ППО України
Фото: умовне

Про це пише Guildhall. 

“Кампанія, яку запустили найбільші організації, що опікуються підтримкою України, спрямована на збір 5 мільйонів євро, які підуть на купівлю радарів спостереження за повітряним простором, що допоможуть більш ефективно реагувати на атаки російської армії”, – йдеться в повідомленні.

Ініціативу підтримав також Міністр оборони Литовської Республіки Арвідас Анушаускас.

“Литовські організації підтримки об’єднуються, щоб купити радари, щоб допомогти захистити небо України. €5 млн за п’ять радарів. Будь ласка, допоможіть нам і допоможіть Україні”, – написав він у своєму твіттері. 

Нагадаємо, у Литві запустили збір коштів на радари для української ППО. Координаторами ініціативи виступили – голова найбільшого литовського фонду допомоги Україні “Blue-Yellow” Йонас Оман, засновник і ведучий інтернет-телебачення “Laisvės TV” Андрюс Тапінас, керівник фонду “1К” Олег Шураєв та ініціатор організації “Сильні разом” Едмунд Якілайтіс.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.