Львівські митники виявили дві партії акумуляторів майже на 2 млн гривень

У пункті пропуску “Шегині – Медика”, що на українсько-польському кордоні, митники зафіксували відразу два випадки незаконного переміщення акумуляторів на 1 млн 750 тис грн.

18.01.2024
Львівські митники виявили дві партії акумуляторів майже на 2 млн гривень

Як повідомляє Львівська митниця, дві партії акумуляторів намагалися перемісти в Україну з Польщі майже в один і той же час.

“17 січня, близько 16.00, прибув автомобіль Volkswagen Transporter, під керуванням 62-річного жителя Львівщини. Під час огляду його авто було виявлено 2520 незадекларованих акумуляторів з ознаками використання. Орієнтовна вартість товару становить 250 тис. гривень“, – йдеться у повідомленні.

Також годиною пізніше, коли в той же пункт пропуску із Польщі під’їхав Mercedes Benz Sprinter, за кермом якого перебував 36-літній мешканець Прикарпаття. В його мікроавтобусі працівники митниці виявили 3500 акумуляторів на суму близько 1,5 млн гривень.

“За цими фактами складено адмінпротоколи, відповідно до ч.2 ст. 471 (Недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон громадянами) МКУ”, – зазначили у дописі.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.