Львівські медики прооперували хлопчика із вадою повік

Офтальмологи Львівської обласної дитячої клінічної лікарні “Охматдит” та пластичний хірург Клаус Екснер прооперували 8-річного Данилка із вродженою вадою повік.

28.07.2023
Львівські медики прооперували хлопчика із вадою повік

Про це повідомили на Facebook-сторінці медзакладу.

Подружжя Юрій та Ірина, опікуни Данилка, про діагноз хлопчика — птоз (опущення верхньої повіки) дізнались ще у дитячому будинку. Тож взялися шукати лікарів, які проводять такі втручання. В інтернеті дізналися про Клауса Екснера і одразу йому написали.  А доктор розповів про черговий приїзд до львівського “Охматдиту”. Хлопчика одразу записали на консультацію. В день огляду – Данилка і прооперували. Операція пройшла вдало.

В післяопераційному періоді була потреба в повторній операції по усуненню завороту повіки. Все пройшло теж успішно.

“У нас склався хороший досвід із лікарями. Маємо найбільші сподівання на успіх після втручання і що син матиме 100%-й зір на два ока”,— розповів Юрій, опікун Данилка.

Зараз хлопчик відновлюється і проходить післяопераційну реабілітацію.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.