Львів’янин зламав ногу, намагаючись втекти до Молдови

Чоловік намагався нелегально потрапити за кордон і для цього заплатив невідомому 4000 доларів за поради щодо маршруту.

22.04.2024
Львів’янин зламав ногу, намагаючись втекти до Молдови

Як повідомили у Державній прикордонній службі України, на “гарячу лінію” зателефонувала жінка. Вона розповіла, що її колишній чоловік намагався незаконно перетнути кордон з Молдовою на Одещині, втім не дійшов близько 200 метрів, зламав ногу і не може підвестися.

Ексдружина травмованого надіслала прикордонникам номер та координати чоловіка.

Він розповів по телефону, що зламав ногу, змок і замерз так, що не відчуває ніг до колін. А ще близько чотирьох годин лежить на землі й не може встати і періодично непритомніє.

На пошуки вирушив прикордонний наряд зі службовим собакою та квадрокоптером. У результаті чоловіка знайшли, йому надали медичну допомогу та доставили до підрозділу.

Львів’янин розповів, що поради щодо переправлення через кордон він отримав через Telegram-канал. За це він заплатив 4 тисячі доларів. У результаті чоловіка притягнули до адміністративної відповідальності.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.