Львів’янин намагався провезти через кордон техніку під виглядом поштових відправлень

Невідповідність виявили під час перевірки.

06.06.2023
Львів’янин намагався провезти через кордон техніку під виглядом поштових відправлень
Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України

Про це повідомляє пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

“Вантажний автомобіль Mitsubishi під керуванням 27-річного уродженця Львівщини слідував в Україну через пункт пропуску “Грушів”. Під час проходження контролю водій вантажівки повідомив, що переміщує 150 поштових відправлень”, – розповіли у відомстві. 

Проте, під час перевірки оглядовики встановили, що загальна вага та кількість товару значно перевищує ту, яка зазначена в документах. 

Як з’ясувалося серед поштових відправлень чоловік намагався незаконно перемістити через кордон 79 принтерів, 43 коробки з  обладнанням для майнінгу, 38 коробок з мережевим та відеообладнанням, 20 коробок і 2 піддони з одягом італійських і французьких виробників,  8 коробок із взуттям, 4 коробки з бронепластинами тощо. 

На львів’янина склали протокол, товар вилучили для встановлення вартості.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.