Львів’яни вкотре пікетують Садового через некритичні витрати

23 березня у Львові кілька десятків небайдужих львів’ян вчергове прийшли під вікна Андрія Садового вимагати зупинити витрачати кошти громади на непотрібні забаганки.

23.03.2024
Львів’яни вкотре пікетують Садового через некритичні витрати

Учасники акції не приховували свого обурення – поки ворог тисне на фронті та завдає потужних ударів по наші енергетиці, у Львові влада міста продовжує робити вигляд наче усе гаразд. Присутні волонтери, активісти та родичі захисників знову закликали чиновників ЛМР та особисто Андрія Садового нарешті відкрити очі і почати діяти задля перемоги.

Учасники мітингу вчергове перерахували ряд закупівель ЛМР, на котрі зараз витрачаються сотні тисяч й мільйони гривень – в той час коли на фронті захисники страждають та потребують зброї для знищення ворога.

Особливо різкій критиці була віддана публічна позиція ЛМР – незважаючи на гучні заяви про мільйони, виділені на зброю, насправді чиновник Садового під прикриттям цієї програми займають власним піаром і розпилом коштів. Дісталось й іншим “потрібним” статтям видатків міського бюджету – закупівля світлофорів, меблів для кабінетів чиновників, послуги таксі для посадовців сотні тисяч гривень премій для заступників “вічного мера”. Різкій критиці також було піддано і особисто Андрія Івановича – через його неоднозначні рішення щодо встановлення орендної плати за користування комунальними землями та приміщеннями, “цікаві” земельні тендери і особливо – за безкінечний піар на начебто щедрій допомозі захисникам і постійну брехню про нестачу коштів в міському бюджеті.

Учасники акції закликали правоохоронців та владу області нарешті звернути увагу на дії чиновників ЛМР та виявлені недавно факти корупції в Академії сухопутних військ і запевнили – будуть збиратись доти, допоки Андрій Іванович не дослухається до громади і не зафіксує обов’язкову витрату 20% бюджету справді на потреби оборонців.

 

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.