Компанія на Львівщині не сплатила 4,5 млн грн податків

Підприємство торгувало побутовою й електронною технікою та ухилилось від сплати податків до держбюджету.

01.04.2024
Компанія на Львівщині не сплатила 4,5 млн грн податків

Як повідомляє Бюро економічної безпеки, компанія займалась роздібною торгівлею побутової, електронної техніки, мобільних телефонів та аксесуарів у Львівській області.

Директор, відповідальний за ведення податкового обліку, впродовж 2023 року подавав податкову звітність з неправдивими відомостями щодо прибутків підприємства.

«У фінансово-господарських документах до складу витрат керівник включав не собівартість реалізованих товарів, а вартість товарів з націнкою. Також він відобразив безтоварні операції, які фактично не відбувались. Таким чином витрати товариства завищувались», – йдеться у повідомленні.

Відтак, компанія ухилилась від сплати понад 4,5 млн грн податків.

Під час розслідування директор товариства визнав свою вину, йому оголосили підозру. Компанія сплатила до держбюджету всі заборговані кошти.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.