Колишній військовий комісар Львівщини передав сокиру і медаль від Залужного відомому Григорію Козловському

Засновник футбольного клубу «Рух» Григорій Козловський активно реагує на запити воїнів та регулярно передає захисникам спорядження, техніку та допомагає фінансово. Військові подякували йому, вручивши відзнаку «За сприяння Збройним Силам України» від імені Валерія Залужного

12.02.2024
Колишній військовий комісар Львівщини передав сокиру і медаль від Залужного відомому Григорію Козловському

“Допомога війську – найголовніше що сьогодні може робити кожен українець. Внесок меценатів та благодійників у спорядження наших захисників неймовірно вагомий. Григорій Козловський підтримує військових всім чим може, зокрема, долучився до ініціативи «Пташки Перемоги» і це велика допомога. Сьогодні ці «пташки» нищать ворогів на фронті і чим цих засобів буде більше, тим ближче буде наша Перемога”, – зазначив один зі співзасновників ініціативи «Пташки Перемоги» Олександр Тіщенко.

Також засновник «Руху» отримав подарунок – бойову гуцульську сокиру. Зокрема, на ній є сакральне гравіювання як символ бойового духу і незламності та цитата з фільму «Довбуш» і автографом відомого українського актора Олексія Гнатковського.

“Я ціную українську історію, тому такі автентичні речі мені дуже подобаються”, – сказав Григорій Козловський.

Також він наголосив на необхідності підтримувати українських військових та закликав усіх українців спільно наближати Перемогу над російськими окупантами.

Нагадаємо, у березні 2023 року на території Винниківської тютюнової фабрики, яка належить Григорію Козловському, провели обшуки через несплату податків. Поворознюк звинуватив Козловського у несплаті податків на 36 мільярдів гривень.

Окрім того, у серпні 2023 року детективи НАБУ розслідували кримінальну справу щодо приватизації майже 16 га землі навколо Винниківського озера. У 2021 році землю приватизувала сім’я львівського бізнесмена Григорія Козловського, а у 2022 році на місці міського озера відкрили елітний курорт Emily Resort.

Цікаво, що 24 жовтня 2022 року львівський олігарх скликав велику пресконференцію. Шеф-редакторка інформаційного агентства “Центр новин” Ольга Витак розповіла, що Козловський запросив журналістів зробити “революцію” в футболі. Як виявилось, він не поважає не тільки футбольні організації: Козловський матюками звертався до журналістів, називав їх “соловйовими”, запитував, чи хрещені.

У вересні 2022 року Верховний Суд скасував попередні рішення судів, якими визнавали протиправним і відміняли наказ Мін’юсту щодо майна двох ринків, «Винниківського» і «Підзамче», які записали за компанією ТОВ «Дари Львівщини» доньки Григорія Козловського.

До слова, у березні 2021 року депутати Львівської міськради роздали 12 ділянок у житловому районі «Під Голоском», які згодом продали під житлові багатоповерхівки забудовникам за кругленькі суми. А рішення про безкоштовне виділення землі готував особисто Григорій Козловський.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.