Керівник підрозділу детективів БЕБ Львівщини голосував за преміювання голови Розвадівської ТГ

Голова Розвадівської громади Роман Сидор у наступному році буде отримувати щомісячні премії у 250% від посадового окладу та інші надбавки.

28.12.2023
Керівник підрозділу детективів БЕБ Львівщини голосував за преміювання голови Розвадівської ТГ

За рішення про преміювання проголосували 12 депутатів. Одним із депутатів, який проголосував за таке рішення, є т.в.о. керівника Підрозділу детективів Територіального управління БЕБ у Львівській області Андрій Зобнів, який на останніх місцевих виборах балотувався до Розвадівської ОТГ від політичної сили “За майбутнє”, повідомляє Lviv.media.

Відео, на якому зафіксований процес голосування поширили різні Telegram-канали ввечері четверга, 27 грудня. На відео видно Роман Сидор під час засідання зачитує питання про своє преміювання наступного року. Сидор просить встановили собі щомісячну премію у 250% від посадового окладу, а також премію до державних професійних свят у розмірі посадового окладу.

Крім цього, Сидор хоче отримувати щомісячну надбавку за високі досягнення у праці у розмірі 50% посадового окладу та допомогу на оздоровлення й розв’язання соціально-побутових питань у розмірі середньомісячної зарплати.

“Маючи 120 млн грн в руках, дев’ять сіл, яка в мене має бути зарплата? Сім тисяч? В мене зарплата нарахована 42 тис., на руки я маю 36 тис. Бюджетна комісія залишила її (зарплату — Ред.) на тому рівні, який є, ніхто нікому нічого не збільшував”, — заявив на засіданні Роман Сидор.

Одним із депутатів, які проголосували за преміювання Романа Сидора був Андрій Зобнів. Зараз чоловік є тимчасово виконуючим обов’язків керівника Підрозділу детективів Територіального управління БЕБ у Львівській області. У розмові з журналісткою LVIV.MEDIA Андрій Зобнів сказав, що не пояснюватиме свого рішення голосувати за преміювання Роман Сидора телефоном і додав: “А в чому проблема?”.

 

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.