Керівник Львівського обласного штабу «Правий Сектор» виступив із промовою на презентації проекту відбудови музею Шухевича

30 червня у Білогорщі відбулась презентація проекту відбудови музею, який ворог прицільно знищив шахедами.

03.07.2024
Керівник Львівського обласного штабу «Правий Сектор» виступив із промовою на презентації проекту відбудови музею Шухевича

Цей музей, присвячений постаті головного командира УПА, генерал – хорунжого Романа Шухевича, знаходиться в будинку, де він героїчно прийняв останній свій бій та склав голову за майбутнє Української Нації.

Одразу після презентації відбувся захід біля памʼятника Тараса Чупринки, присвячений дню народження феноменальної постаті в історії України: військовику, громадському та політичному діячу – Роману Шухевичу. Тут, керівник Львівського обласного штабу «Правий Сектор» виступив із промовою, незапланованою програмою, де підняв питання єдності, правильного виховання, потребі свідомих, рішучих дій замість пустих розмов, особливо в такий відповідальний час.

Але на цьому урочистості не закінчилися. У Львові, на площі Ринок 10, відбувся захід, приурочений Акту відновлення Української Держави, що у свій час зачитував Ярослав Стецько. Передувало цьому те, що о 4:30 ранку у Львів першим увійшов батальйон «Нахтігаль» , це було 330 вояків на чолі з командиром Романом Шухевичем. Передовий підрозділ з вмотивованих українців, що перед тим повернули контроль над львівським радіо, де згодом диктор оголошував про події, а саме – Акт відновлення Української Держави. На проголошенні самого акту були присутні десятки тисяч людей, а також тут підняли синьо-жовтий прапор.

Акт проголошення Української Держави привітав у своєму Пастирському посланні митрополит Андрей Шептицький.

Все це столо початком нового етапу боротьби за Самостійну, Соборну Державу, та ще один виклик Української Нації усім поневолювачам та ворогам. Звістка про відновлення Української держави, наче лавина прокотилась по селах та містах. Скрізь створювались українські адміністрації та осередки ОУН.

Висновком усіх подій, що трапились тоді та зараз, можна назвати одне – ворог завжди посягатиме на нашу історію, культуру, памʼять про Національних Героїв, маючи на меті знищити нашу індентичність, спекулюючи на підміні термінів, навіть про Акт відновлення Української Держави, називаючи це створенням… Підсумок повинен бути один – тотальне знищення ворогів Української Нації, їхніх спільників та ,особливо, колаборантів. Щоб не було людської байдужості, щоб люди почали аналізувати, робити висновки з теперішнього життя та зі сторінок нашої історії, а вже потім переходити до рішучих та радикальних дій, змін у свідомості, світогляді та на усіх рівнях нашої держави.

Націоналісти ще візьмуть своє і ще зійде праве сонце над нашою Святою Українкою!

“Як не буде в нас сили, не осягнемо нічого, хоч би все найкраще для нас складалося. Як же ж будемо мати силу, тоді вийдемо побідно з найгіршого лихоліття і здобудемо все, що нам треба”, – Євген Коновалець.

Джерело: Правий Сектор Львівщина

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.