Для учнів сьомих класів видали новий підручник з фізики авторства вчителів зі Львівщини

Вже з 9 лютого 2024 року електронна версія оригінал-макету підручника «Фізика. 7 клас» буде у вільному доступі в Електронній бібліотеці Державної наукової установи “Інститут модернізації змісту освіти”.

05.02.2024
Для учнів сьомих класів видали новий підручник з фізики авторства вчителів зі Львівщини

Як повідомив директор департаменту освіти і науки ЛОВА Олег Паска, 7 лютого у пресхолі Львівської ОВА об 11.00 відбудеться зустріч з авторами підручника.

“Створений підручник адаптований до рівня розуміння учнів 7 класу, вирізняється легкістю сприйняття матеріалу, цікавий, сучасний, пізнавальний, практичний та позитивний. Насичений життєвими ситуаціями, які мотивують учнів до вивчення фізики“, – наголосив Паска.

Також він додав, що давно з таким захопленням не читав підручник: “За один день, на одному диханні прочитав його літом у відпустці. Це ще був чорновий варіант”. 

Над підручником працював колектив учителів-практиків міста Львова та Львівської області: Зоряна Максимович, Марія Білик, Ліана Варениця, Галина Коваль, Ольга Микитеєк, Марія Ординович, Василь Шевців.

“Приєднуйтесь до неповторної подорожі у світ фізики, де на вас чекають неймовірні пригоди та нові відкриття!” – підсумував Паска.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.