Для тих, хто ще вагається

Все одно прийдеться долучитися до сил Оборони. Вам буде тяжко, коли вас притягнуть. Але якщо ви прийдете самі, попередньо опанувавши військові спеціальності, вам буде легше знайти своє місце на цій війні.

03.11.2023
Для тих, хто ще вагається

Да, ви трохи охуєте в перший місяць-два, але далі вам буде морально легше (ну добре, спиздів – вам буде хуйово морально майже завжди).

Колись мені приходила повістка, але по місцю проживання мене не було багато років. Та й не хотів я йти в цей йобаний зоотераріум, тому добре розумію ваше небажання йти.

Але ви не уявляєте з якою легкістю я переступив минулого року поріг військкомату, закинув ногу на ногу і сказав: чуваки, я можу робити оце і оце, але треба до нормальних. І закрутилося. І так, це була бойова навчальна посада після кмб, але потім багато змінилося.

Швидше за все ви потрапите на бойові посади, бо небойові закінчилися ще минулого року. А які бойові – це можете вирішити ви. У вас було цілих два роки. Ну ок, один. Цього достатньо, щоб навчитись чомусь і своїм ротом проговорювати: ні, я не хочу штурмувати посадки, бо це стрьомна хуйня і вмирати не збираюсь.

Армія – це лотерея. Ви не знаєте напевне ким станете потім, але від вас залежить багато в цьому королівстві тупих рішень і дивних алгоритмів. Але у вас є рот, яким треба говорити і руки, якими треба жестикулювати, якщо не допомагає рот. Ну і ноги – щоб с’їбатися кудись, коли на вас показали пальцем.

Є в армії і нормальні командири, є уйобіщні. Так було завжди і так буде ще якийсь час. Так у будь-якій армії світу, бо ця макросистема така.

Час лівацької хуйні закінчився. Питання стоїть про виживання. Можна скільки завгодно говорити про котів і псів, які стресують чи рятувати лопухи в екосистемі Києва. Все другорядне, бо мова йде про виживання і я нічого нового вам не сказав.

Є другий варіант: втопитися нахуй в Дністрі, зробити собі довідку, одружитися на телевізорі. Вам жити з цим буде складно. Хоча, розумію, що похуй.

У нас з вами є визначальні наступні роки. Навіть якщо все заморозиться зараз, ми отримаємо знову війну через 10 років.

Все одно рано чи пізно до вас напряму звернеться Залужний. Але все це час. Час на наше виживання.

Ельдар Сарахман

Джерело

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.