Делегація зі Стрийщини відвідала позиції ЗСУ під Авдіївкою

Делегація Стрийської міської ради на сході зустрілася із військовослужбовцями Стрийської ТрО, батальйоном «Карпатська Січ» та з Віталієм Барабашем, начальником Авдіївської міської військової адміністрації. Захисникам передали дрони, автівки, термобілизну та солодощі.

08.12.2023
Делегація зі Стрийщини відвідала позиції ЗСУ під Авдіївкою

Захисникам Стрийської ТрО передали  11 FPV дронів, «Kercher» для миття автомобілів, турнікети, бандажі, термобілизну та термошкарпетки, а також «берці», покривала, спальні мішки та солодощі. Батальйон «Карпатська Січ», де також служить багато стриян, отримали 10 FPV дронів та 2 дрони Mavic 3T. Окрім того – турнікети та термобілизну, гумові чоботи та газові балончики для приготування їжі, повідомляє Стрийська міська рада.

Електрогенераторну установку та пральну машину передали на позиції бригади Стрийського зенітно-ракетного полку (ППО). Дві автівки для стриян з «Карпатської Січі» та Єгерської бригади передали з Фонду Карпінських.

“Авдіївка тримається! Дякуємо нашим незламним Воїнам! Зустрілися з Віталієм Барабашем, начальником Авдіївської міської військової адміністрації, передали згідно з запитом різні інструменти та багато іншого необхідного. Від Фонду Карпінських — мікроавтобус. За постійну допомогу та співпрацю очільник Авдіївки вручив Олегу Канівцю відзнаку “За заслуги перед громадою”, – зазначили у повідомленні.

Бійцям 110 батальйону передали 20 дронів FPV, 3 дрони Mavic 3 та один Mavic 3 Classic. І, звісно, навідались до Захисників Української Добровольчої армії. Їм передали автомобіль, на який збирали кошти депутати Стрийської міської ради, а також 4 дрони Mavic 3 та 10 дронів FPV, окопні свічки, солодощі, питну воду та енергетичні напої.

“Кожна поїздка дає нам все більше сили працювати дальше, все більше мотивації допомагати понад можливості і вірити у Перемогу.

Слава Українським Воїнам!

Також дякуємо усім, хто допомагав нам в організації поїздки. Особливо дякуємо благодійникам: Олександру Бережанському, Фонду “Карпінських”, БФ “Родини Веселого”, Всеволоду Біласу, Олегу Красніцькому, Роману Латику, Тарасу Левицькому, Роману Рибчинському.

Разом до Перемоги!” – підсумували у Стрийській міськраді.

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.