Бригади зі Львівщини продовжують відновлювати будинки в Херсонській області

Дві бригади зі Сокальщини замінюють у селі Нова Зоря, що на Херсонщині, пошкоджені вибухами ворожих ракет дахи приватних домоволодінь.

29.08.2023
Бригади зі Львівщини продовжують відновлювати будинки в Херсонській області

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

«Станом на зараз нам вдалося закінчити 9 обʼєктів повністю і тепер будинки мають нові вікна, двері та дахи. На інших об’єктах зараз ведуться ремонтні роботи, але не у всіх будинках покрівля потребує заміни. Ми продовжуємо відновлювати пошкоджені будинки попри немалий обсяг робіт. Ближче до жовтня очікуємо закінчити всі ремонтні роботи», – розповів директор одного з приватних підприємств Сокаля, який зараз у складі бригади зі Львівщини допомагає відбудовувати Херсонську область, Руслан Гоневич.

Село Нова Зоря розташоване за лічені десятки кілометрів від лінії фронту, його звільнили в результаті успішного контрнаступу військ ЗСУ минулоріч.

Львівщина – один з 15 регіонів України, які долучилися до проєкту «Пліч-о-пліч», що має на меті допомогти відбудувати громади Херсонщини, які найбільше постраждали від агресії росії. Наша область взяла під свій патронат селище Біла Криниця, села Нова Зоря і Таврійське. Загалом в межах проєкту «Пліч-о-пліч» Львівщина планує відновити понад 300 об’єктів. Джерела фінансування: кошти громад регіонів, а також кошти державного бюджету України (після прийняття Державної програми).

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.