Біля пляжу в Тернополі жінка закопала 7 живих цуценят

За вчинене зловмисниці загрожує до восьми років позбавлення волі.

22.05.2024
Біля пляжу в Тернополі жінка закопала 7 живих цуценят

Про це повідомляє Поліція Тернопільської області.

Біля міського пляжу жінка живцем закопала 7 цуценят. Тварин з піску викопали випадкові перехожі, які почули писк собак. Живими залишилися лише двоє цуценят, решта – померли.

Поліцейські обстежили територію та опитали людей. У ході вжитих заходів дільничні офіцери поліції встановили особу, причетну до злочину. Нею виявилася 65-річна жителька Тернополя.

Як встановили правоохоронці, її собака нещодавно народила десять цуценят. Трьох тварин жінка залишила собі, а інших – закопала в лісосмузі.

“За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією тварини. Триває досудове розслідування”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.