Багатоповерхівка у Львові залишиться без світла

2 квітня заплановане відключення багатоквартирного будинку по вул. Кульпарківській, 64а у Львові, який обслуговує управлінська компанія «Зразковий парус».

02.04.2024
Багатоповерхівка у Львові залишиться без світла

Як повідомили у “Львівобленерго”, причина у тому, що  42 комерційні приміщення користуються тарифом для населення.

Ще 21 лютого 2024 року працівники «Львівобленерго» здійснили огляд електроустановок цього будинку і склали акт про порушення Правил роздрібного ринку електричної енергії. В акті зобов’язали споживача припинити використовувати електроенергію на непобутові потреби  та укласти договір з електропостачальником за відповідним тарифом.

“Термін виконання заходів — місяць з дня складення Акту. Якщо порушення не усунуть у місячний строк, то постачання електричної енергії такому споживачу припиняється. Представник компанії «Зразковий парус» ознайомився з Актом, що засвідчено відповідним підписом. Після цього споживач скерував звернення стосовно внесення змін у договір з «Львівобленерго». Однак «Зразковий парус» не надав всіх необхідних документів стосовно права власності на нежитлові приміщення та робочий проєкт влаштування обліків електроенергії у цих приміщеннях. Про це повідомили споживача у листі-відповіді”, – йдеться у дописі.

Станом на 1 квітня 2024 року, «Зразковий парус» не здійснив необхідних заходів для усунення порушення. Відтак, електроживлення споживачу припинять 2 квітня 2024 року.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.