Апеляційний суд підтвердив вирок чоловіку, який зґвалтував 11-річного хлопчика у Львові

Випадок стався в червні 2020 року на Левандівці.

05.09.2024
Апеляційний суд підтвердив вирок чоловіку, який зґвалтував 11-річного хлопчика у Львові

Львів’янин Мирослав Мартинюк, якому було 18 років, заманив у хащі 11-річного хлопчика і зґвалтував його. Зловмиснику присудили 13 років тюрми.

“У цей чорний для нашого міста день маємо локально добру новину – сьогодні, після року судових засідань, Львівський апеляційний суд підтвердив вирок Залізничного районного суду від 5 травня 2023 року, а саме 13 років позбавлення волі та внесення обвинуваченого до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи”, – повідомила мама хлопчика Софія Яцків.

Також вона додала, що залишилась частина коштів, які небайдужі надали для оплати адвоката. Сім’я планує задонатити їх на ЗСУ.

“Якщо у вас є якісь побажання стосовно цих наданих Вами коштів, наприклад, задонатити на якийсь конкретний збір чи задонатити на якусь іншу добру справу, то прохання писати в приват, і ми врахуємо Ваше побажання”, – наголосила Софія Яцків.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.