Акулу, яка вбила росіянина в Єгипті, виставлять у музеї

У Єгипті вирішили виставити в музеї забальзамоване тіло акули, яка днями з’їла російського туриста у Червоному морі.

13.06.2023
Акулу, яка вбила росіянина в Єгипті, виставлять у музеї

Про це повідомляє місцеве видання MZ-MZ.

“Вчора, в понеділок, в мухафазі Червоне море в Єгипті фахівці Інституту морських наук і заповідників Червоного моря почали процес бальзамування акули, що напала на російського туриста, в рамках підготовки до експонування в музеї інституту”, – йдеться в повідомленні.

З черева акули, спійманої рибалками, витягли половину тіла російського туриста – голову, груди і руки. Іншу частину росіянина виловили безпосередньо в морі.

Хижака спіймали і доставили в Інститут морських наук в Хургаді для аналізу і розтину, підготовки наукового звіту про її поведінку і вилучення тіла туриста.

Зараз місцева влада думає над тим, як запобігти подібним нападам акул в майбутньому. Зокрема, власників прибережних готелів можуть зобов’язати ставити загородження з сіток уздовж пляжів. Ця має перешкодити акулам підпливати безпосередньо до тих зон, де купаються туристи.

Нагадаємо, минулого тижня російський турист загинув під час нападу акули в Червоному морі біля Хургади.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.