“69 спецій для Серця”: у Львові відбудеться презентація книги загиблого Героя Андрія Гудими

У суботу, 7 жовтня, у Львові відбудеться зустріч пам’яті Андрія Гудими, воїна 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, який загинув під Бахмутом, захищаючи Україну. Під час зустрічі презентуватимуть книгу Андрія «69 спецій для Серця».

06.10.2023
“69 спецій для Серця”: у Львові відбудеться презентація книги загиблого Героя Андрія Гудими

Про це повідомили на Facebook-сторінці Офісу підтримки родин військових.

“…Яка гарна, тепла, жива і пересипана гумором, радістю, смаком до життя. Дяка тобі, Друже, за ці Слова, які по Тобі житимуть під палітурками, дяка Тобі, за цю легкість і професійність водночас. Дяка, що ми живемо і ми є”, – написала у соцмережах літературна редакторка книги, модераторка зустрічі Катерина Ісаєнко.

Участь у зустрічі візьмуть: батько Захисника Олекса Гудима, донька Захисника Юлія Гудима, головна редакторка, співзасновниця «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка та художниця, ілюстраторка Світлана Фесенко.

Книгу готували до друку у “Видавництві Старого Лева”.

“Робили все з думкою, чи Андрій би хотів саме так. Мали від нього його бачення на початковому етапі створення книжки і намагалися не зрадити його смаку. Тепер я собі думаю: він досить довго вагався, щоб піти у видавництво з пропозицією. Я, певно, задовго зволікала із зустріччю – він не був тоді у війську, я навіть не могла уявити, що скоро він там опиниться”, – каже Мар’яна Савка.

Гості зустрічі зможуть придбати книгу та підписати у доньки чи батька Захисника.

“Вона і текстом ніжна, а ілюстратори її оформлюють так, що просто капець. Я дуже радію через це. І Ви радійте”, – написав Андрій Гудима на своїй сторінці у соцмережах про роботу над книгою 15 травня.

Зустріч розпочнеться о 14.00 у межах Coffee, Books & Vintage Festival – на території !FESTrepublic у Львові, вул. Старознесенська 24-26.

К️витки на фестиваль можна придбати за посиланням.

Акредитація для медіа: Тарас Маселко, +380(97)9675199, tmaselko@fest.foundation

Довідка:

Андрій Гудима — ресторатор, художник, письменник. Навчався у Львівській національній академії мистецтв за спеціальністю «художник-реставратор». Згодом закінчив юридичний факультет Львівського торговельно-економічного університету.

Працював більдредактором у газеті «Експрес», згодом – бренд-шефом ресторанів Open та Re:bro.

Захищав Україну у складі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. Загинув у бою під Бахмутом 2 липня 2023 року.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.