17-річний хлопець видурив у львівських пенсіонерок понад 140 тисяч гривень

Хлопець із Кіровоградщини, який тимчасово проживає у Львові, видурив у двох місцевих пенсіонерок їхні заощадження.

11.12.2023
17-річний хлопець видурив у львівських пенсіонерок понад 140 тисяч гривень

Як повідомляє Поліція Львівської області, для обох жертв шахрай вигадав однакову «легенду».

За словами першої потерпілої, 80-річної жительки Львова, до неї зателефонував невідомий чоловік та повідомив, що її син потрапив у ДТП, отримав травми і для проведення йому термінової операції необхідні гроші. Жінка повірила у цю вигадану історію і  передала зловмиснику банківську картку, з якої той зняв 2 тисячі гривень. З’ясувавши, що в аварію син не потрапляв, пенсіонерка звернулась у поліцію.

Така ж історія повторилась з іншою мешканкою Львова, 78-річною пенсіонеркою. Цього разу жінка передала незнайомцю усю готівку, яку мала вдома, – 140 тисяч гривень.

Правоохоронці встановили, що до вчинення злочину причетний 17-річний мешканець Кіровоградської області, який тимчасово проживає у Львові.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до восьми років.

 

Коментарі

11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.