В Енергодарі росіяни проводять примусовий “перепис населення”

Роблять вони це у властивій їм манері — фактично силового примусу. Відмовитися від участі в цьому «переписі» неможливо.

04.11.2022
В Енергодарі росіяни проводять примусовий “перепис населення”
Фото: умовне

У тимчасово захопленому Енергодарі Запорізької області окупанти заходилися проводити «перепис населення». Про це повідомив міський голова Дмитро Орлов.

Каже, що вже другий день росіяни та колаборанти з так званої поліції ходять квартирами, а також зупиняють людей у дворах біля житлових будинків.

Інформація про підвищену активність окупантів надходить від самих енергодарців, яким вже довелося взяти участь у «переписі», уточнив мер.

Окрім паспортних даних та контактних телефонів людей, що залишились у місті, окупанти вимагають також надати дані про родичів, які виїхали. 

Нерідко «перепис» закінчується обшуком у квартирі та прискіпливим вивченням усіх додатків у мобільному телефоні, наголосив Орлов.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.