Депутата-зрадника Ковальова вбили на Херсонщині

За версією, його зарізали у власному будинку.

29.08.2022
Депутата-зрадника Ковальова вбили на Херсонщині
Олексій Ковальов

На тимчасово окупованій території Херсонської області вбили колишнього народного депутата й зрадника Олексія Ковальова.

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Сергій Хлань.

Він зазначив, що Ковальова вбили в місті Залізний Порт на Херсонщині. Хлань наголосив, що його інформація ще потребує уточнення, утім пропагандистські ЗМІ також повідомляли про смерть колаборанта.

За версією журналіста Андрія Цаплієнка, зрадника зарізали у власному будинку в місті Гола Пристань Херсонської області. До цього може бути причетний рух національного спротиву Херсонщини, оскільки партизани вже оголошували, що Ковальов є для них «пріоритетною мішенню».

Раніше нардепа Ковальова від «Слуги народу» оголосили в розшук. За державну зраду депутату загрожувало покарання до 15 років або довічне ув’язнення.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.