Як у Львові відзначатимуть День Незалежності України: програма заходів

Цього тижня Україна відзначає День Державного прапора (23 серпня) та День Незалежності (24 серпня). Львів’ян та гостей міста запрошують відвідати тематичні заходи у різних локаціях міста.

21.08.2024
Як у Львові відзначатимуть День Незалежності України: програма заходів

Як повідомляє пресслужба Львівської міськради, ключовою подію з нагоди відначення 33 річниці з проголошення незалежності стане публічна лекція громадського діяча та народного депутата шести скликань Ярослава Кендзьора, який зняв на свою камеру унікальні кадри становлення України. Подію модеруватиме актор та засновник відеоблогу «Загін Кіноманів» Віталій Гордієнко. Під час події покажуть унікальні архівні кадри з засідання Верховної Ради УРСР 24 серпня 1991 року, які знімав сам Ярослав Кендзьор. Щоб відвідати подію, яка розпочнеться у суботу о 17:00 у дворику Ратуші, потрібно заповнити коротку реєстраційну форму.

Також у цей день о 15:00 на площі Ринок виступить оркестр Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Ввечері 24 серпня з 20:45 до 22:00 також на площі Ринок можна буде побачити вуличну виставу від мистецького об’єднання «Хвиля», що поєднає у собі поезію, музику та ліхтарі з лози та паперу.

Окрім того, на території Львівської громади відбудеться чимало лекцій, флешмобів та концертів, приурочених до головних державних свят України. З детальним переліком всіх подій, часом та місцем їх проведення можна ознайомитись нижче.

Заходи до Дня прапора та Дня Незалежності України

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.