Новий сезон розпочинають навесні ранньою продукцією – це молода морква, картопля, червоний буряк, а також, зелень, редиска та інші тепличні овочі.
Як правило, першими на ринок виходять виробники Закарпаття, поступово їх підсилюють фермери-тепличники з інших областей.
На “Шуварі” розповіли про виробника із Заліщицького району – найбільш знаного осередку тепличних господарств Тернопільської області.
Господар Василь погодився розповісти про своє найбільше захоплення та водночас справу життя – власне тепличне господарство.
“Вважаю одним із найвизначніших здобутків та безумовним приводом для гордості той факт, що за більш ніж 30-річну історію роботи, «Шувар» став не лише найбільшим осередком торгівлі, але й об’єднав фермерів із всієї України в єдину, велику та згуртовану сім’ю «Шувар» – Shuvar`s Family”, – поділився директор гуртового ринку Іван Федишин.
Коментарі