Волонтери просять поділитись інтернетом власників львівських закладів

Останнім часом внаслідок атак росіян на енергетичну інфраструктуру України мобільний зв’язок у Львові нестабільний.

30.11.2022
Волонтери просять поділитись інтернетом власників львівських закладів
Фото: умовне

Як пише журналіст та волонтер Роман Рак, останні кілька днів мобільний інтернет більше не працює ніж працює. І, за його словами, є шанси, що ситуація буде погіршуватися.

“В якийсь момент може виявитися, що єдиними точками для зв’язку виявляться ті, хто мають генератор і оптиковолоконний інтернет. І рішенням проблеми зв’язку може бути підключення до працюючих Wi-Fi точок і зв’язок по месенджерах”, – каже Роман Рак. 

Втім, зауважує він, кафе, ресторани, магазини та інші орендарі комерційної нерухомості поставили паролі на свої Wi-Fi точки.

“У мене прохання до всіх цих людей і тих, хто живе на перших поверхах будинків. Відсипте трохи інтернету тим, хто може стояти на вулиці без можливості для зв’язку. Я і в мирний час не розумів чому заклади харчування паролі ставлять, а зараз і поготів. Якщо ви живете чи маєте комерційну нерухомість на перших поверхах, але сильно боїтеся за секюрність, то створіть принаймні гостьову WiFi точку без паролю”, – йдеться в дописі волонтера.

Нагадаємо, у Львові пообіцяли повертати закладам харчування та продуктовим магазинам 50% вартості генераторів.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.