Водій та пасажири авто, які голосно слухали лєпса в центрі Львова, отримали повістки

Вони агресивно відреагували на прохання вимкнути пісню російського виконавця.

09.05.2023
Водій та пасажири авто, які голосно слухали лєпса в центрі Львова, отримали повістки
Фото: патрульна поліція Львівської області

Про це 9 травня повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області. 

“Учора ввечері ми отримали орієнтування про осіб, які їдуть на автомобілі Range Rover і неадекватно поводяться. Спочатку вони гучно слухали музику ворога в центрі Львова, а потім агресивно повелися, до чоловіка, який зробив їм зауваження. Найбільш зухвало поводився пасажир позашляховика”, – йдеться у повідомленні. 

Львів’янин звернувся до поліції. Пізніше патрульні зупинили цей транспортний засіб на вулиці Кульпарківській. Правоохоронці встановили дані водія, ним виявився 26-річний мешканець Донецької області. Його пасажиром був 20-річний мешканець Одеси. 

У відділку пасажир отримав протокол за хуліганські дії. Крім того, учасників інциденту перевірили на причетність до ворога. 

“Після завершення усіх дій охоронцями правопорядку, водій та усі пасажири отримали повістки від військових”, – підсумували у поліції.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.