В Україну не повернувся кожен 10-й чоловік, який отримав дозвіл на виїзд

Найбільше таких випадків було у Харківській, Тернопільській та Волинській областях.

25.04.2023
В Україну не повернувся кожен 10-й чоловік, який отримав дозвіл на виїзд
Фото: умовне

За даними Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради, з України з початку війни виїхали понад 66 тисяч чоловіків призовного віку. Всього дозволи на виїзд отримали 96 442 осіб.

Як зазначає комісія, ще трьох тисяч чоловіків прикордонники не випустили, оскільки мета поїздки не була підтверджена. Тимчасову слідчу комісію створили для розслідування порушень воєнного стану, передає УНІАН.

Відомо, що понад 11% загальної чисельності громадян, які отримали дозвіл, не повернулися назад після закінчення встановленого терміну. Йдеться про 9 тисяч людей. Найбільше подібних випадків було у Харківській, Тернопільській та Волинській областях. Ще 30 068 не скористалися наявними дозволами.

 

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.