В Україні воював син племінника Джона Кеннеді

Його рідні про це не знали.

21.10.2022
В Україні воював син племінника Джона Кеннеді

Син племінника колишнього президента США Джона Кеннеді Конор Кеннеді брав участь у війні в Україні проти росії. Він долучався до Інтернаціонального легіону Збройних сил України. Про це Конор Кеннеді повідомив в Instagram.

За його словами, він був глибоко зворушений подіями 24 лютого та хотів допомогти. Тому записався у Український інтернаціональний легіон.

“Я знаю, що ця історія буде опублікована, тому я хочу розповісти її першим, щоб зробити це якнайкраще та спонукати інших до дії. Як і багато людей, я був глибоко зворушений тим, що я бачив в Україні за останній рік. Я хотів допомогти. Коли я почув про Український інтернаціональний легіон, я знав, що поїду, і наступного дня пішов у посольство записуватися”, – сказав Конор.

За його словами, родина та друзі не знали, що він відправився на війну. Також своє справжнє ім’я він не називав побратимам, оскільки хвилювався через те, що до нього може бути інше ставлення.

“У мене не було попереднього військового досвіду, і я не був хорошим стрілцем, але міг носити важкі речі та швидко навчався. Я також був готовий там померти. Тому невдовзі погодилися відправити мене на північно-східний фронт. Мій час в Україні був недовгим, але я багато побачив і багато відчув. Бути військовим мені сподобалося більше, ніж я очікував. Це страшно. Але життя просте, і винагорода за сміливість і добрі справи є суттєвою”, – наголосив Конор Кеннеді.

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.