Українська тенісистка відмовилась спілкуватися з представниками росії на турнірі Australian Open

Торік Марта Костюк відмовилась тиснути руку колишній першій ракетці світу з білорусі Вікторії Азаренко.

19.01.2023
Українська тенісистка відмовилась спілкуватися з представниками росії на турнірі Australian Open
Фото: Марта Костюк

Друга ракетка України Марта Костюк заявила, що не збирається вітатися та спілкуватися з російськими та білоруськими спортсменами, які беруть участь у Відкритому чемпіонаті Австралії, пише TVNET.

“Я взагалі ні з ким із російських і білоруських гравців не розмовляю. Я практично не кажу їм “привіт”, – сказала Костюк після перемоги в першому колі Australian Open над Амандою Анісімовою.

Тенісистка також розкритикувала спортсменів, які намагаються дотримуватися нейтралітету.

“Я не змінила думки щодо того, що відбувається в Україні та в турі… Той, хто висловлюється ясно проти, має повне право бути в турі, але той, хто цього не робить… Думаю, що це просто нелюдяно”, – зазначила вона.

Костюк уже повторила свій найкращий результат на Australian Open і вийшла до третього кола змагань, де зіграє з американкою Джессікою Пегулою.

Нагадаємо, у 17 січня Австралійська федерація тенісу (Tennis Australia) повідомила про заборону прапорів росії та білорусі на Australian Open після інциденту на матчі українки Катерини Байндль.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.