У Пентагоні прокоментували ядерні погрози Путіна щодо України

Міністерство оборони США не отримувало інформації, яка вказувала б на те, що кремлівський лідер вирішив піти далі своїх погроз щодо застосування ядерної зброї у війні з Україною.

08.10.2022
У Пентагоні прокоментували ядерні погрози Путіна щодо України

Таку оцінку висловив під час брифінгу речник Пентагону генерал Патрік Райдер, передає “Укрінформ”.

“Ми не маємо жодної інформації, яка змусила б нас змінити нашу позицію стратегічного стримування, і ми не маємо оцінок, що президент путін ухвалив рішення про застосування ядерної зброї”, – зауважив Райдер.

Представник Пентагону в цьому зв’язку нагадав, що представники адміністрації США, в тому числі міністр оборони Остін, а також міжнародні партнери називали “безрозсудними та безвідповідальними” ядерні погрози росії.

Він підкреслив, що Сполучені Штати й союзники сприймають ядерні загрози серйозно та продовжують моніторити розвиток ситуації.

Водночас речник Пентагону підкреслив, що увага “США продовжує зосереджуватися на підтримці України в її боротьбі проти російської агресії”.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.