У Мелітополі росіяни змушують людей здавати кров для поранених окупантів

Росіяни діють примусом та обманом.

12.10.2022
У Мелітополі росіяни змушують людей здавати кров для поранених окупантів
Фото: умовне

Російські окупанти примусом і обманом збирають кров жителів тимчасово окупованого Мелітополя для поранених військових армії РФ. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

“Окупанти змушують колаборантів – працівників бюджетної сфери та сфери ЖКГ в обов’язковому порядку здавати кров”, – написав Федоров.

За його словами, щодня в місті масово розміщують оголошення про необхідність здачі донорської крові. При цьому вони вказують, що кров треба для породіль та онкохворих. 

“Проте враховуючи, що до Мелітополя постійно привозять рефрижератори з тілами рашистів, ліквідованих  на Херсонському напрямку, та поранених з усього регіону бойових дій, розуміємо для яких “хворих” потрібна кров”, – написав мер Мелітополя. 

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.