У Львові приміська маршрутка збила комунальника

21 грудня близько 10:00, на мості по вулиці Кульпарківській у Львові водій приміського маршрутного автобуса №132 збив працівника Галицького ШРП (шляхово-ремонтного підприємства), який проводив ямковий ремонт.

21.12.2023
У Львові приміська маршрутка збила комунальника

Як повідомили у пресслужбі Львівської міської ради, водій, що вчинив ДТП, не зупинився, а поїхав далі. Травмованого працівника госпіталізували у лікарню св. Пантелеймона.

“Працівники Галицького ШРП проводили ямковий ремонт на мості на вул. Кульпарківській. Роботи відбувалися на лівій смузі у напрямку центру, а права смуга була відкрита для проїзду. На ділянці робіт було встановлене усе необхідне ознакування. Водій приміського маршруту №132 зі швидкістю поїхав по смузі, де тривали роботи, і збив працівника ШРП. На жаль, водій не зупинився, скоївши наїзд, а поїхав далі“, – йдеться в повідомленні.

Медики швидкої госпіталізували чоловіка у стані середньої важкості. Попередньо, у працівника комунальної служби зламаний ніс, є підозра на струс мозку і можливі переломи.

За інформацією поліції Львівської області, наїзд вчинив водій маршрутного автобуса, 61-річний мешканець Львівського району.

“Транспортний засіб, яким був скоєний наїзд, поліцейські вилучили на спецмайданчик. Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, вирішується питання правової кваліфікації події”, – повідомили в поліції.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.